PERSONLIG VIKTCOACH

När det gäller träning tar vi ofta hjälp av en personlig tränare, så varför inte ta hjälp av en personlig vikt- och motivationscoach för att hjälpa dig gå ner i vikt? Att anlita en vikt- och motivationscoach kan vara ditt nästa steg till en förbättrad hälsa, dessutom är det en godkänd friskvårdsaktivitet som du kan betala med ditt friskvårdsbidrag.
Läs mer om skatte- och avgiftsfri personalvårdsförmån här.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Teckna ett 10-veckors program där du använder ditt friskvårdsbidrag som betalningsalternativ för programkostnaden*. Du kommer att träffa din personliga vikt- och motivationscoach varje vecka i 10 veckor. Första mötet tar cirka 1,5 timme och då går vi bl.a. igenom din bakgrund, med eventuell tidigare viktminskning, och ditt mål. Du kommer att väga och mäta dig och vi utformar en personlig välbalanserad kostplan utifrån ditt egna val. Du kommer under ditt första möte få svara på ett frågeformulär som vi kallar "Mental Weight". Startpaket ingår, där du får de hjälpmedel du kommer att behöva. Om du får förhinder kan mötena ske via Skype. Om du efter dessa 10 veckor känner att du behöver få mer stöd och coachning kan vi skräddasy det efter dina behov. * Kostnad för 10-veckors viktminskningsprogram från 2 650 kronor (startkostnad tillkommer).

ACTIWAY

Vi använder oss också av företaget Actiway som gör att du lätt kan använda ditt friskvårdsbidrag. ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.