Hos oss blir du rekommenderad en hälsosam kostplan, anpassad efter dina behov och förutsättningar.

För att kunna gå ner i vikt behöver du få i dig mindre energi via maten än vad din kropp gör av med i energi. För att göra detta så har vi olika kostplaner att följa, utvalda enligt dina förutsättningar, som erbjuder en sund och varierad kost. Motion, en hälsosam livsstil och att vara motiverad, är andra viktiga element för att gå ner i vikt hälsosamt, för att nå och behålla din målvikt. För att minska ditt kaloriintag och därmed gå ned i vikt, bör du ha en specifik kost.

Vi erbjuder kostplaner som baseras på vanlig mat, samt kostplaner som bygger på vanlig mat och proteintillskott. Oavsett hur snabbt du önskar att din viktnedgång ska ske så väljs din kost även utifrån din personlighet, livsstil och smak.

Conventional & Basic – Standardprogram

Detta är ett viktminskningsprogram som tillåter snabb viktminskning samtidigt som du äter vanlig hälsosam mat.

För att snabba på viktminskningen kan du välja att lägga till 1–2 proteintillskott/dag (antal tillskott beror på ditt val av kostplan) till din vanliga kost och i utbyte skär du ner på vanliga kosten. Detta för att både tillgodose behovet av protein din kropp behöver varje dag under viktminskningsfasen samtidigt som du begränsar antalet kalorier i din kost och möjliggör viktminskningen.